Janina

PREMIUMFEATUREDVERIFIED
179cm
74kg
51years
call me
06-45769610
Janina
Janina
Janina
Janina

About me:

51 years old Female from Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Sekservaring opdoen bij lieve sekscoach/sekswerkster

Janina beschouwt zichzelf sekscoach en sekswerkster. Ze heeft in haar lange loopbaan regelmatig gezien hoe mannen worstelen met hun seksualiteit. Ze is iemand die haar werk met veel geduld, aandacht, tederheid en ook met humor verricht. Maar bovenal met veel plezier! Ze is wat genoemd wordt een 'girlfriend experience'. Ze zal je snel op je gemak kunnen stellen, ook al ben je een beetje nerveus.

Janina wil graag samen met je uitzoeken wat je wil leren op seksgebied. Misschien was je nog niet toegekomen aan een eerste keer? Of wil je leren hoe je een vrouw heerlijk kan verwennen? Daarnaast is Janina gewend aan het werken met mensen met een beperking/handicap. Ook helpt Janina mannen die te snel klaarkomen of onvoldoende erectie bereiken.

Het betekent samen praten, samen oefenen, en dus de sekstips echt in de praktijk brengen. Geheel op maat gesneden. Janina haar kracht is dat ze daarin geheel authentiek is, ze geeft eerlijke feedback en tips waar je écht wat aan hebt. Dit is zeer geschikt voor jongens die graag ervaring op willen doen, en zeker voor mannen in het autisme spectrum.

Janina werkt in de Randstad (kan NIET ontvangen, alleen verplaatsten) en haar tarief is 200 euro voor anderhalf uur. Dat is een vaste prijs, niet onderhandelbaar, en de afspraak is dus minimaal anderhalf uur, omdat de tijd vliegt.

Je kunt haar bereiken via email janinavoorjou@protonmail.com (niet per telefoon)
AvailabilityOutcall
EthnicityCaucasian
Hair ColorBlonde
Hair lengthShort
Bust sizeMedium(B)
Height179cm
Weight74kg
BuildRegular
LooksAverage
SmokerNo

Languages spoken:

Nederlands:Fluent
English:Fluent

Contact info:

Website: Phone:06-45769610
Contact this escort
Close
You need to register or login to send messages

Services:

COB (Come on body)
DFK (Deep french kissing)
Erotic massage
GFE (Girlfriend experience)

Extra services:

ontmaagdingservice / autismevriendelijk

Rates:

IncallOutcall
2 hour260 EUR
© 2023 XZENA.NL