Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Internetoplichting

Wat is het?

Wat kunt u er tegen doen?

Wilt u contact omtrent dit onderwerp met ons opnemen?

Wat is het - Elke maand verhandelen velen mensen hun erotische kleding en spullen en bieden verschillende vormen van erotische diensten aan waardoor een overeenkomst ontstaat met andere particulieren. Meestal gebeurt dit naar volle tevredenheid van beide partijen. Helaas is er ook een kleine groep mensen die - net als in de echte wereld - misbruik maakt van het vertrouwen van anderen. Daarom hebben de Politie en het Openbaar Ministerie het Meldpunt Internetoplichting opgericht. Deze partijen vinden net als Xzena het belangrijk dat het vertrouwen in de handel via internet wordt beschermd, zodat mensen op een plezierige manier en in goed vertrouwen zaken met elkaar kunnen blijven doen.

Wat kunt u er tegen doen - Op mijnpolitie.nl kunt u onder andere verkopers checken en rekeningnummers van malafide personen controleren. Xzena adviseert u bij oplichting, bedreiging of andere criminaliteit ten alle tijde aangifte te doen bij de politie.

Wilt u contact omtrent dit onderwerp met ons opnemen - Als u er met de adverteerder er niet uit komt adviseren wij altijd om aangifte te gaan doen bij de politie. Lukt dit niet via bovenstaande koppeling, dan kunt u bij het politiebureau van uw gemeente terecht voor een aangifte. Xzena hoort wel graag om welke adverteerder het gaat en justitie kan hierover altijd contact opnemen met Xzena.