Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Gezocht: Nymphomane

N.V.T. niet van toepassing

  • N.V.T. niet van toepassing
  • 06 Dec. 2018, 06:25:31
  • 689212 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Als jij een nymphomane dame bent en eens een man wil ontmoeten die wel kan blijven presteren, dan bied ik mij daarvoor hierbij aan.

ik ben een Nederlandse man (41) 100% heteroseksueel, goed gebouwd, hygiënisch, romantisch, gezonde dosis humor en zeer potent.

Ik beschikt over een extreem hoog libido en kan echt uren per dag bezig zijn met seks.

ik ben voor heel veel dingen in behalve seks met minderjarige, niets met poepseks en ook niets met dieren !!! Ben ook zeker in voor nieuwe dingen en daarom is bijna alles bespreekbaar !!!!!!

ook een hele nacht met meerdere vrouwen behoort zeker tot mijn mogelijkheden, dit is echter niet zo gemakkelijk te realiseren. Het beste alternatief hiervoor is een slanke nymphomane dame, die net als ik, ook gewoon een hele nacht kan doorgaan en zowel kan geven en nemen gedurende de gehele nacht. Ik denk dat ik ook nymphomaan ben want seks houd mij de hele dag bezig en kan meerdere keren klaarkomen. Heb veel ervaring met diverse dames en ook al diverse relaties achter de rug, maar heb tot heden nog niet mijn gelijke gevonden. 

 Dus ben jij net zo verslaafd aan seks als ik ---> NEEM DAN DIRECT CONTACT OP MET DEZE ECHTE LIEFHEBBER , zodat wij elkaar eens flink kunnen uitdagen en elkaar flink kunnen verwennen en kunnen ontladen.

Met mij ben jij nog niet in 1 keer klaar dus !!!!!!!! Dus bel mij op 06 - 4414 1604

ik ben zeer nieuwsgierig naar mijn gelijke , zeer geile dame. Graag niet ouder dan 35 , goed niveau, slank tot normaal figuur en hygiënisch .

vast een zeer warme zoen van mij, Antonio

 

Foto'sMan zoekt Vrouw Nymphomane
I want to show you something very special... Don't keep me waiting. Come inside