Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

*CHAYENNE* erotische massage MassageWereld Den Bosch

€ 100,00

 • € 100,00
 • 19 Dec. 2018, 11:11:27
 • naar keuze 
 • Erotische massage happyending 
 • erotische massage happyending 
 • Happy End 
 • ja met de hand 
 • NEE 
 • 10.00-22.00 weekend 12.00-22.00 
 • 22.00 uur 
 • 1336 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Hoi dames en heren!

Ik ben Chayenne, een 31-jarige ondeugende slanke blondine met mooie volle billen en heerlijke borsten met een cup D die ook wel van teasen houdt. Laat u lekker door mij verwennen en vergeet even alles om u heen en laat de stress van uw lichaam afglijden.

Dwaal af naar een andere wereld tijdens een heerlijke Tantra massage of een Double Pleasure massage die eindigt met een intens hoogtepunt.

De Tantra massage kunt u kiezen met warme olie of met warm water en zeep. Geniet tijdens deze massage van mijn sensuele aanrakingen die u een beetje plagerig elke keer weer opnieuw naar een hoogtepunt brengen en dan weer langzaam afbouwen om zo weer met mijn intensieve aanrakingen van voor af aan te beginnen. Ik zal geen enkel gevoelig plekje van uw lichaam vergeten!

Kiest u voor de Double Pleasure massage zal ik tijdens het geven van deze heerlijke erotische massage ook uw anale stimulatie niet overslaan!

Ook ben ik zeer gespecialiseerd in het geven van de Body to Body de Luxe massage met warm water of warme olie. Tijdens deze massage zal ik u allereerst zeer sensueel naar uw eerste hoogtepunt brengen, vervolgens zal ik u heerlijk masseren met mijn naakte lichaam. Met mijn handen, billen en borsten zal ik over uw naakte lichaam heen glijden om u vervolgens spetterend naar uw tweede hoogtepunt te brengen.

Uiteraard kunt u voor elke massage bij mij terecht. Ik verwen namelijk ook graag vrouwen en koppels met een heerlijke erotische Body to Body massage. Dus wilt u uw partner een keer verrassen, kies dan voor een parenarrangement. Ik ben spontaan, speels en heel lief wat er voor zorgt dat u zich snel op uw gemak zult voelen en het een onvergetelijke erotische ervaring wordt!

Sinds kort hebben wij een nieuwe massage in ons programma nl. de Hamam Massage, echt een aanrader!

Lieve groetjes,

Chayenne xxx

Massagewereld Den Bosch

Hinthamerstraat 114

073-8200998

Parkeergarage in de Sint Josephstraat, zodat je veilig en discreet kunt parkeren.

Regio Brabant Centrum 's-Hertogenbosch

 

Website

Foto'sMassage Salons *CHAYENNE* erotische massage MassageWereld Den BoschMassage Salons *CHAYENNE* erotische massage MassageWereld Den BoschMassage Salons *CHAYENNE* erotische massage MassageWereld Den BoschMassage Salons *CHAYENNE* erotische massage MassageWereld Den Bosch
You’re lucky enough to be different. Never change.