Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

DYAN EROTISCHE MASSAGE DEN BOSCH BRABANT

€ 100,00

 • € 100,00
 • 21 Jan. 2019, 12:07:31
 • naar keuze 
 • Erotische massage happyending 
 • erotische massage happyending 
 • Happy End 
 • ja met de hand 
 • NEE 
 • 10.00-22.00 weekend 12.00-22.00 
 • 22.00 uur 
 • 300 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Hoi heren!

Ik ben Dyan, een verleidelijke vrouw van 31 jaar, een ondeugende slanke blondine met heerlijke zachte borsten, cup maat C die ook wel van teasen houdt.

Laat je lekker door mij verwennen, vergeet even alles om je heen en laat de stress van jouw lichaam afglijden.

Ik zal vertellen wat mijn specialiteiten zijn: Mijn 1e keuze is de Lingam massage! Het is de zachte aanraking met jouw lichaam, in het begin zonder olie waardoor je de tintelingen door heel je lichaam voelt, heel bijzonder… Daarna geniet je met de warme olie van mijn sensuele aanrakingen. Omdat ik eindig met de penis massage bepaal ík op dat moment wanneer jij klaar komt! Als je het orgasmegevoel tot het uiterste wilt blijven voelen (daar ben ik heel goed in), zal ik de hele tijd blijven doorgaan met mijn speciale technieken. Ik raad je aan om een Lingam massage van 90 minuten te nemen! (alleen met olie, geen water en zeep ). Wij kunnen samen ondertussen overleggen of jij dan die tijd met mij zou willen verlengen…..!!!

Tantra /intensieve massage : De Tantra massage kan gegeven worden met warme olie of water en zeep. Mijn subtiele en tedere aanrakingen zetten jouw zintuigen op scherp en brengen jou als het ware in staat van extase. Het zorgvuldig bespelen van jouw erogene zones zorgt ervoor dat de seksuele energie zich door jouw hele lichaam verspreidt. Ik zal ervoor zorgen dat door deze massage de enorme energie en het intense erotische genot nog lang zullen nawerken!!

Double Pleasure: De naam zegt het al: 2x een hoogtepunt óf een prostaatstimulatie. Ook daarin ben ik zéér gespecialiseerd. Je kunt deze massages ook combineren. Bijvoorbeeld: Tantra met prostaatstimulatie en/of een Tantramassage met 2x een hoogtepunt. Het is aan jou!

Body to Body massage met water en zeep of warme olie. Ik ga jou heerlijk masseren met mijn naakte lichaam. Met mijn handen en borsten zal ik over jouw naakte lichaam glijden om je vervolgens spetterend naar het hoogtepunt te brengen.

Ik neem altijd een douche met jou samen. Verras me maar met een leuke spannende tijd!!!

Ik ben spontaan, speels, heel lief en zal ervoor zorgen dat je je snel op je gemak voelt zodat het een indrukwekkende erotische ervaring wordt!

Er is NOOIT lichamelijk seksueel contact tussen de masseuse en de klant. De gever geeft, de ontvanger ontvangt!!

Groetjes en een dikke kus van Dyan xxx

Reserveren voor een heerlijke massage date met je favoriete masseuse is ook mogelijk !!

Dan staat de gewenste dame voor je klaar op de gewenste dag/tijdstip

Kies je masseuse vooraf op onze website en reserveer haar telefonisch !

Massagewereld Den Bosch

Hinthamerstraat 114

073-8200998

Regio Brabant Centrum 's-Hertogenbosch

 

Website

Foto'sMassage Salons DYAN EROTISCHE MASSAGE DEN BOSCH BRABANTMassage Salons DYAN EROTISCHE MASSAGE DEN BOSCH BRABANTMassage Salons DYAN EROTISCHE MASSAGE DEN BOSCH BRABANTMassage Salons DYAN EROTISCHE MASSAGE DEN BOSCH BRABANTMassage Salons DYAN EROTISCHE MASSAGE DEN BOSCH BRABANT
Massage Salons DYAN EROTISCHE MASSAGE DEN BOSCH BRABANT
You’re lucky enough to be different. Never change.