Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Miss sophie, BDSM en Medisch spel op di, do en vrijdag.

Op aanvraag

  • Op aanvraag
  • 06 Dec. 2018, 03:52:48
  • 675973 x

 
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

n

Neem contact op

Omschrijving

Kom spelen met Miss Sophie.. de mooie roodharige lady met heerlijke borsten en rondingen. Ik heb ruim 10 jaar ervaring met kinky BDSM en medical play en laat jou er graag van meegenieten. Bekijk vooral mijn website voor alle mogelijkheden! Elke dinsdag, donderdag en vrijdag speel ik met veel plezier bij Domination Palace in Valkenswaard van 13.00 tot 22.00 uur. Domination Palace is een high class sm-huis waar je heel discreet al je fantasieën waarheid kan laten worden. Ik ontvang je daar met veel plezier! Nu ook:  Ooit gefantaseerd over een medisch spel waarbij je heerlijk gebruikt wordt? Maak een afspraak in mijn kliniek!

Ook voor de ultieme nursing experience, duo sessies met meesteres Denise! Bekijk ook vooral mijn website voor meer foto's en de mogelijkheden, je kan me ook altijd een mail sturen met je vragen. Wil je direct een afspraak maken dan kan je natuurlijk ook bellen. Sessions possible in dutch and english, my website is also in english.

Website

Foto'sMeesteres Miss sophie, BDSM en Medisch spel op di, do en vrijdag.Meesteres Miss sophie, BDSM en Medisch spel op di, do en vrijdag.Meesteres Miss sophie, BDSM en Medisch spel op di, do en vrijdag.Meesteres Miss sophie, BDSM en Medisch spel op di, do en vrijdag.Meesteres Miss sophie, BDSM en Medisch spel op di, do en vrijdag.
Meesteres Miss sophie, BDSM en Medisch spel op di, do en vrijdag.
You’re lucky enough to be different. Never change.