Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

I want to show you something very special... Don't keep me waiting. Come inside

Mededelingen

Altijd net als ik verzekerd zijn van de nieuwste hoge HD kwaliteit films voor een super goede prijs?

Altijd net als ik verzekerd zijn van de nieuwste hoge HD kwaliteit films voor een super goede prijs? Altijd net als ik verzekerd zijn van de nieuwste hoge HD kwaliteit films voor een super goede prijs? Net69 is dan uw partner. Dagelijks worden de beste en nieuwste films toegevoegd aan Net69 die nergens gratis te bekijken zijn. Probeer het nu voor een maand en verbaas u over de enorme hoeveelheid aan films en het gemak waarmee het gaat. Meer »


Fans kregen erotisch aanbod in plaats van kaartjes voor Borussia Dortmund

Fans kregen erotisch aanbod in plaats van kaartjes voor Borussia Dortmund donderdag 4 september 2014 om 13:47 door Mark Penterman | Bron: voetbalprimeur.nl In plaats van kaartjes te kunnen bestellen voor een wedstrijd van Borussia Dortmund, kregen fans bij het bellen naar de ticketlijn een erotisch aanbod. Door een technische fout belandden vele supporters de afgelopen weken bij een 18+ dating hotline, meldt WAZ. Meer »


EroticPro alle erotische professionals

EroticPro alle erotische professionals Bedrijfsvermelding op het professionele platform van EroticPro gratis voor alle bedrijven in de erotiek branche. Na controle van uw gegevens wordt uw account geactiveerd en kunt u hiervan gebruik maken volgens de algemene voorwaarden van EroticPro. EroticPro zorgt er voor dat uw bedrijfspresentatie extra onder de aandacht wordt gebracht op al onze platformen en daardoor nog meer bekeken wordt. Meer »


Op 1 Augustus 2013 werd Xzena geboren!

Op 1 Augustus 2013 werd Xzena geboren! Op 1 Augustus 2013 werd Xzena geboren en dat zullen we op deze bloedhete en mooie dag niet snel vergeten. Samen met onze 31 collega's zijn we na een spetterd feest in Londen weer bijgekomen en met bijde voetjes op de vloer beland. Nu moeten we er staan. Klaar zijn en u die ondersteuning kunnen bieden die u van ons verlangd. We zullen er zijn. Team Xzena 2013   Meer »